21 nieuwbouw appartementen in Guigoven

21 nieuwbouw appartementen in Guigoven

  • Nieuws
  • 21 nieuwbouw appartementen in Guigoven
Guigoven

Momenteel bouwt Cordium 21 nieuwbouw appartementen in Guigoven (aan de parking van supermarkt Okay). Het gaat om 14 appartementen met één slaapkamer, 5 appartementen met twee slaapkamers en 2 appartementen met 3 slaapkamers. Ieder appartement is voorzien van een terras, een ondergrondse parkeerplaats en kan gebruik maken van de ondergrondse fietsenstalling. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de moderne bouwvoorwaarden qua comfort, isolatie en ventilatie. Het appartementsgebouw is op al de verdiepingen vlot toegankelijk door middel van de lift. De inhuis van de eerste bewoners staat gepland in 2021. In het gebouw worden 14 appartementen (1 en 2 slaapkamers) voorbehouden voor 65+.

Procedure

Om in aanmerking te komen voor een sociale woning, moet je voldoen aan verschillende voorwaarden. Zo mag je inkomen bijvoorbeeld niet hoger zijn dan een wettelijk vastgelegde inkomensgrens en je mag ook geen eigendom hebben. Indien je voldoet aan de verschillende voorwaarden, schrijven wij je in op de wachtlijst. Als alleenstaande of als koppel kan je jezelf inschrijven voor een appartement met één en/of twee slaapkamers. Hoe meer opties je kiest, hoe meer woningen er in aanmerking komen en hoe sneller je een aanbod krijgt.

Nadat je inschrijving definitief is, dien je de wachtlijst te doorlopen. Je kan je plaats op de wachtlijst op ieder moment opvolgen via onze website. Wanneer je op de eerste plaats staat en er een woning vrijkomt, die overeenstemt met jouw keuze, krijg je van ons een aanbod voor deze woning. Je kan dit aanbod, na bezichtiging van de woning, weigeren of aanvaarden. Indien je twee keer een aanbod weigert, word je geschrapt van de wachtlijst. Indien je het aanbod aanvaardt, word je huurder bij Cordium.

Als huurder van een sociale huisvestingsmaatschappij word je huurprijs berekend op basis van je inkomen. Hierdoor heb je steeds de garantie dat je huurprijs betaalbaar is met jouw inkomen. Daarnaast is Cordium een sociale huisvestingsmaatschappij die ernaar streeft om al haar huurders hun woonzekerheid te vrijwaren. Dit doen we door middel van opvolging en indien nodig het inschakelen van verschillende hulpverleners en zorgpartners.

Ook als bestaande huurder van Cordium kan je jezelf inschrijven voor deze woningen. Hoe dit werkt, lees je hier

Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen