CorConnect Hoeselt: 12/8 t.e.m. 18/8

CorConnect Hoeselt: 12/8 t.e.m. 18/8

  • Nieuws
  • CorConnect Hoeselt: 12/8 t.e.m. 18/8

Een hele zomerweek lang komt CorConnect naar Hoeselt. CorConnect is dé zomerse ontmoetingsplek van Cordium waar je gezellig kan samenkomen met de buren. Zowel overdag als ‘s avonds, want wanneer het donker wordt zorgen de lampions op zonne-energie voor extra sfeer en gezelligheid! Tijdens de CorConnect zomerweek organiseert Cordium ook heel wat leuke, creatieve en leerrijke activiteiten voor jong en oud. Al deze activiteiten zijn gratis. En inschrijven is niet nodig. Dus kom zeker naar CorConnect, gewoon voor de gezelligheid én om mee te doen aan onze activiteiten.

Planning

  • Vrijdag 12/8 van 13u30 - 16u: feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening krijg je meer uitleg over alle activiteiten die deze week zullen doorgaan. De ijskar zal er ook zijn, en trakteert iedereen op een bolletje ijs!

  • Dinsdag 16/8 om 15u30 - 16u30: Goochelaar Peter

Goochelaar Peter zorgt voor een leuke familievoorstelling voor het hele gezin!

  • Woensdag 17/8 om 13u30 - 16u: Bibliotheek

De bibliotheek van Hoeselt zorgt voor een voorleesmoment. Daarnaast wordt er ook een boekruilkastje geplaatst in de wijk.  

Locatie

De belevingsstructuur zal geplaatst worden op het pleintje tegenover Stijn Streuvelslaan 58.

Aan-tafel organiseren?

Aan-tafel organiseren?

Wil jij graag tijdens deze week een aan-tafel moment organiseren? Dat kan! 

Schuif samen met de buren en Cordium aan-tafel. We houden een gezellige babbel, praten bij en luisteren naar wat de bewoners bezighoudt.

Breng buren bijeen van minstens tien verschillende woningen en spreek een datum af met de sociale dienst. Cordium zorgt voor koffie en taart.

Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen