Interview voor HOUSE-project

Interview voor HOUSE-project

  • Nieuws
  • Interview voor HOUSE-project
14 mrt. 2023

Cordium werkt mee aan een onderzoeksproject ‘HOUSE’ van de Universiteit Hasselt in samenwerking met Vrije Universiteit Brussel en PXL Hogeschool (meer info via www.HOUSE-research.be). In dit project onderzoeken ze wat mensen gelukkig maakt in hun woning en hoe bijvoorbeeld architecten, maar ook beleidsmakers en sociale partners dit kunnen ondersteunen. Het onderzoeksteam is specifiek op zoek naar mensen (45+) die een woning huren en die een interview willen afnemen met een onderzoeker. Ze hebben Cordium gevraagd om hen daarbij te helpen. 

Indien je interesse zou hebben, dan houdt een deelname aan een interview in dat één of twee onderzoekers bij jou thuis langskomen gedurende 2 uur tot 2,5 uur. Binnen het interview staat jouw ‘woonverhaal’ centraal. De vragen zullen zowel gaan over jouw woonverleden, je woning vandaag, maar ook over hoe je de toekomst voorstelt met betrekking tot wonen. Belangrijk om te weten is dat de informatie die wordt verkregen tijdens dit interview strikt vertrouwelijk is en enkel in het kader van dit onderzoek zal worden gebruikt. De onderzoekers willen nog benadrukken hoe belangrijk jouw bijdrage is. Deze interviews vormen namelijk de basis waarop ze het onderzoek verder bouwen.

Wil jij deelnemen?

Stuur dan een mailtje naar info@HOUSE-research.be (met vermelding van naam, contactgegevens en adres), of registreer je via deze link . Je kan ook bellen naar het nummer 011/29 21 01

 

 

Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen