Leefbaarheidsbudget zorgt mede voor een gezellige avond

Leefbaarheidsbudget zorgt mede voor een gezellige avond

  • Nieuws
  • Leefbaarheidsbudget zorgt mede voor een gezellige avond

Dinsdagavond aten de bewoners van de Toetelaer in Hoeselt gezellig samen. Een lekker drankje, een muziekje op de achtergrond en frieten à volonté. Het plezier was groot na een lange coronaperiode zonder bewonersactiviteiten. 

Hechte groep

In de Toetelaer in Hoeselt weten de bewoners hoe ze het gezellig moeten maken. Al jaren vormen ze een hechte groep die normaal gezien jaarlijks meerdere activiteiten organiseren. Door de coronaperiode was dit vorig jaar jammer genoeg niet mogelijk. Het genoegen was dinsdag dus groot wanneer iedereen nog eens gezellig samen kon eten en genieten van een leuke avond. Met een leuk muziekje op de achtergrond schoof iedereen meerdere keren aan voor een lekker frietje en vleesje aan de Knabbelkar. Ook sterkmakers Gerda en Leon werden door de rest van de bewoners op gepaste wijze in de bloemetjes gezet. 

Bij Cordium vinden we het belangrijk dat bewoners zich goed voelen in de buurt. Goed wonen betekent niet alleen wonen in een gezond en gezellig huis. Het gaat ook om een fijne buurt, waar je de buren kent, waar af en en toe iets leuks te doen is en waar de omgeving netjes en velig is. 

En daar kunnen bewoners zelf heel wat aan doen. Denk maar aan een barbecue, een garageverkoop, een buurtfeest met activiteiten voor de kinderen of een actie om samen zwerfvuil op te ruimen. Zoveel kansen om het leven in je buurt aangenamer te maken.

Cordium helpt graag om jouw ideeën mogelijk te maken. Groepen bewoners kunnen een beperkt budget aanvragen om kosten te dekken van gezamenlijke acties. Het moet gaan om een actie die de band tussen bewoners beter maakt en samenwerking bevordert. De aanvraag kan alleen gedaan worden door meerdere bewoners samen.

Leefbaarheidsbudget

Organiseer een activiteit met je buren

Organiseer een activiteit met je buren

Wil jij ook graag een leuke activiteit organiseren samen met jouw buren? Neem dan contact op met jouw regioverantwoordelijke. Zij kan helpen met de ondersteuning van jullie actiiviteit en kijken of jullie in aanmerking komen voor het leefbaarheidsbudget!

Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen