Heeft u een volle huisvuilzak die u niet meer kan buitenzetten omdat u op vakantie vertrekt? Of heeft u beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kunt u tijdens de zomermaanden deze zakken naar een Limburg.net-recyclagepark brengen.

Uitzonderlijk tussen 16 juni en 12 september 2020 kan de huisvuilzak naar een Limburg.net-park gebracht worden indien de volgende regels gerespecteerd worden:

  • Enkel bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net worden aanvaard.
  • Het binnenbrengen wordt geregistreerd via de toegangszuil. Als u nog andere fracties bij heeft, rijdt u een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden. 

 

Hoe werkt dat nu weer een bezoekje aan het recyclagepark? Parkwachter Jens, van Limburg.net, legt het je graag nog eens uit: 

 

 

Indien het geen probleem vormt om de huisvuilzak te stockeren, kan deze net zoals de rest van het jaar worden meegegeven met de ophaling aan huis. Sinds dit jaar is er een nieuwe huisvuilzak. Bekijk het filmpje voor meer info over deze zak en hoe je hem best kan gebruiken:

 

Terug naar het nieuwsoverzicht