Documenten

Documenten

Alle nuttige documenten die je als huurder nodig kan hebben

Standaard huurcontract

Huur je een sociale woning bij Cordium? Dan sluiten we een huurcontract af. We gebruiken daarvoor onderstaand standaard-contract en vullen de gegevens van jou en van de woning aan.

Reglement inwendige orde

Het reglement van inwendige orde is een aanvulling op jouw huurcontract. Hierin worden de afspraken opgenomen die specifiek gelden voor het wonen in een woning van Cordium. Dit onderteken je tijdens de contractnodertekening. 

Typehuurovereenkomst 9 jaar

Contracten na maart 2017, zijn contracten van bepaalde duur (negen jaar). Dit is de bijhorende typehuurovereenkomst. 

Typehuurovereenkomst onbepaalde duur

Contracten voor maart 2017, zijn contracten van onbepaalde duur (zonder einddatum). Dit is de bijhorende typehuurovereenkomst. 

Aanvraag leefbaarheidsbudget

Wil jij een activiteit organiseren in jouw woonwijk en hiervoor een leefbaarheidsbudget aanvragen? Vul dan onderstaand document in en bezorg het aan jouw regioverantwoordelijke. 

Huurprijsaanpassing

Wil je een huurprijsaanpassing aanvragen? Bezorg dan het inkomen van alle gezinsleden van de voorbije 3 maanden aan Cordium. Ook moet je dit document invullen en aan ons bezorgen. 

Had jij zelf of één van je gezinsleden geen inkomsten in de voorbije 3 maanden? Dan dien je deze verklaring op eer in te vullen. 

Huurprijsberekening uitlegfiche

Intern huurreglement

Overige folders