Hasselt

Hasselt

Woon jij in één van onze woningen in Hasselt? Op deze pagina vind je meer info over jouw wijk!

Goed wonen betekent niet alleen wonen in een gezond en gezellig huis. Het wil ook zeggen: wonen in een aangename buurt, waar je de buren kent, waar af en toe iets leuks te doen is, waar de omgeving netjes en veilig is. 

En daar kunnen bewoners zelf heel wat aan doen. Een barbecue zoals in Hoeselt of Munsterbilzen bijvoorbeeld. Een garageverkoop zoals in Kortessem ook. Een actie om samen zwerfvuil op te ruimen. Iets doen om kinderen samen te brengen, om ouderen te ondersteunen. Zoveel kansen om het leven in je buurt aangenamer te maken.

Cordium helpt graag om jouw ideeën mogelijk te maken. Groepen bewoners kunnen een beperkt budget aanvragen om kosten te dekken van gezamenlijke acties. Het moet gaan om een actie die de band tussen bewoners beter maakt en samenwerking bevordert. De aanvraag kan alleen gedaan worden door meerdere bewoners samen.

 

De Coravan in jouw wijk

De Coravan in jouw wijk

Wil je graag iets bespreken met Cordium en jouw buren of wil je graag een activiteit organiseren? Cordium komt naar jouw straat of wijk met de Coravan! Al het nodige materiaal is aanwezig in de Coravan om samen aan-tafel te schuiven of te ondersteunen bij bepaalde activiteiten. Neem contact op met jouw regioverantwoordelijke om jouw idee te bespreken en de Coravan te reserveren. 

Alexander Froeyen
Rudi Vanolst
Werner Plessers