De Coravan: samen-werken in jouw woonwijk

De Coravan: samen-werken in jouw woonwijk

  • Nieuws
  • De Coravan: samen-werken in jouw woonwijk

Een jaar geleden dacht ieder van ons ‘over een jaar, rond deze tijd, zal Corona wel voorbij zijn’. Jammer genoeg, is de realiteit anders.  Een jaar lang worden we al geconfronteerd met dit virus en de gevolgen ervan. Net zoals vele andere bedrijven en organisaties, waren ook wij genoodzaakt om onze werking aan te passen: geen zitdagen, zo weinig mogelijk huisbezoeken, geen aan-tafel momenten of andere bewonersactiviteiten. Om onze dienstverlening en betrokkenheid te blijven garanderen, moesten we op zoek gaan naar een creatieve oplossing in deze omstandigheden. Deze oplossing vond zijn uitwerking in ‘de Coravan’.

De Coravan, geen caravan, maar met de ‘Cor’ van Corona. Omdat Corona nu eenmaal ons leven, maar vooral ook onze manier van werken helemaal heeft veranderd. Met deze Coravan komen wij naar jou, in jouw woonwijk. Een bureau op wielen, dat op regelmatige tijdstippen bij jou in de wijk te vinden zal zijn.

Maar wat is die Coravan nu juist en hoe gaat dit dan in zijn werk?

  • De Coravan is eigenlijk een grote bestelwagen die wordt omgebouwd tot een bureau met een loket.
  • Jouw regioverantwoordelijke of iemand van de technische dienst komt met de Coravan naar jouw woonwijk. Jullie kunnen dit aanvragen of dit kan een moment zijn dat wordt ingepland door Cordium (bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurprijsberekening). Jullie zullen op de hoogte gebracht worden wanneer de Coravan aanwezig zal zijn in jouw wijk.
  • Op het moment dat de Coravan aanwezig is, kan je er terecht met jouw vragen, opmerkingen en bezorgdheden (tijdens Corona op afspraak). Omdat de Coravan een loket heeft met een raampje, kan dit allemaal op een veilige manier verlopen. Ook kunnen de nodige documenten meteen in orde gemaakt worden. Je kan het vergelijken met een loket bij de bank.
  • Vanaf het moment dat het terug is toegestaan om met meer mensen buiten af te spreken, kan de Coravan gebruikt worden bij aan-tafel momenten, bewonersvergaderingen, infomomenten, renovatieprojecten,… . Al het nodige materiaal zal aanwezig zijn in de Coravan!

Momenteel zijn we volop bezig met het ombouwen en inrichten van onze mobiele werkplek. In de zomermaanden zal je de Coravan voor het eerst zien voorbij rijden in jouw straat. Wanneer dit precies zal zijn, laten we nog tijdig weten. Natuurlijk zal dit, naar goede gewoonte, met een lekker tasje koffie en iets zoets zijn.

Tot snel!

Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen