Nieuwe collega's binnen Cordium

Nieuwe collega's binnen Cordium

  • Nieuws
  • Nieuwe collega's binnen Cordium
1 okt. 2021

Graag stellen we enkele nieuwe collega's voor die ons team versterken, maar ook enkele 'oude' gezichten die een nieuwe taak op zich nemen. 

  • Niels Dirix: deskundige technische dienst

Niels zal de technische dienst versterken. Hij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de voorcontroles van de woningen. Daarnaast volgt hij ook technische meldingen mee op. 

  • Katrien Joosten: regioverantwoordelijke Hoeselt, Bilzen & Hasselt

Katrien werkt al geruime tijd op de sociale dienst van Cordium. Zij is regioverantwoordelijke in Bilzen en Hoeselt, maar neemt nu ook regio Hasselt nog voor haar rekening. Ze is in deze regio's het aanspreekpunt voor alle huurders voor sociale onderwerpen: onderhoud, overlast, burenactiviteiten,... . 

  • Nele Hendriks: projectadministratie

Nele was tot nu toe actief als regioverantwoordelijke van Hasselt. Zij maakt de switch naar de technische dienst. Zij zal al de administratie verzorgen van de nieuwbouw- en renovatieprojecten ter ondersteuning van Raf, Frank & William. Zij is onder andere het aanspreekpunt voor planningen e.d. van renovaties in de woning.

  • Anke Smeets: kandidaat-huurders

Anke is een nieuw gezicht binnen de sociale dienst. Zij is het aanspreekpunt voor al de kandidaten. Ze verzorgt alle inschrijvingen en de zitdagen. Daarnaast kunnen kandidaten ook bij haar terecht voor de plaats op de wachtlijst, aanpassingen, informatie over het dossier,... . 

  • Erhan Dogru: aanvraag & planning technische meldingen

Erhan werkt voor de technische dienst en heeft de taken van Albert overgenomen. Erhan is het eerste aanspreekpunt voor technische meldingen (via de website & telefoon) en maakt de planningen op van de techniekers. 

Lien Daenen
Nele Hendriks
Werner Plessers
Anke Smeets
Niels Dirix
Voor de
Huurders
Voor de
Kandidaat-huurder
Voor
Iedereen