Over ons

Over ons

Cordium is een sociale huisvestingsmaatschappij in Limburg.
Wij bouwen en beheren sociale woningen in Alken, Bilzen, Hoeselt, Hasselt en Kortessem. We hebben een groot hart voor onze bewoners. Een hartelijke en correcte dienstverlening dragen we hoog in het vaandel.

Missie

Cordium wil, als eerste partner in haar werkgebied, oplossingen aanreiken voor alle vragen, behoeften en uitdagingen van de betrokkenen bij sociaal woonbeleid.

Waarden

Cordium streeft ernaar om als 'eerste partner' open, rechtlijnig en objectief te zijn. Cordium wil mensen tot en aan hun recht laten komen. In onze activiteiten handelen wij duurzaam en milieubewust.

Visie

Cordium heeft als 'eerste partner' een open en betrokken relatie met haar huidige en toekomstige klanten. We willen een goed werkend netwerk uitbouwen met onze stakeholders, en partner zijn in sociaal woonbeleid. We willen onze woningen altijd blijven aanpassen aan evoluties in de samenleving en nieuwe woontechnische oplossingen. Ons beleid op vlak van verwerving van grond, nieuwbouw en renovatie is toekomstgericht. Ons financieel beleid is maatschappelijk verantwoord ten aanzien van al onze stakeholders.

Onze mensen

Wie zijn de mensen die zich dagelijks inzetten bij Cordium voor het nastreven van deze missie, waarden en visie?